Sunday 21 February 2010

Turid Irisdatter av Riverroom

Turid er en finfin Dansk-Svensk Gårdshund fra Kennel Riverroom. Hun ble født 24.12.09, så hun er vår lille julegave :)



Fikk henne, etter laange uker med venting, i går. Da var jeg, Pål og Tantene å hentet henne på Gardermoen. Det gikk veldig greit å ta henne med i bilen, ble ikke bilsyk og var nyskjerrig på oss og hva som skjedde.

Når vi kom hjem løp hun rundt å så seg om, veldig nyskjerrig på både oss og leiligheten. Vi lot henne bare løpe rundt, og det gikk kjempe fint. Hun sov store deler av dagen, spiste all maten sin med engang og gikk på do ute nesten hver gang vi tok henne med ut. Hadde bare et uhell inne, men det var vår skyld for vi var ikke lenge nok ute med henne. Litt vanskelig når det er så kaldt som nå (-15) for hun fryser så veldig.


I natt var det mye gråting og piping, forferdelig for oss også, men hun sovnet etterhvert og var våken 3-4 ganger i natt, men sovnet etter en stund alle gangene. 



Hun er litt trist i dag, det er faktisk mye verre enn i går. Hun gråter/piper hele tiden, men er rolig når hun får ligge vedsiden av meg. Veldig vanskelig å ikke gi henne så mye oppmerksomhet når hun virker så trist, men vil jo ikke at det skal bli en dårlig vane. Noen råd? Det er aller første gang jeg og samboeren min gjør dette, så alle råd mottas med takk! :) Er dette vanlig de første dagene? Vil det gå over?

3 comments:

  1. Bare slapp av Ina: det er helt normalt; ho savner jo mamma'n sin vet du.. og om du skjemmer henne litt bort i de første dagene med å gi ekstra oppmerksomhet så gjør det ikke noe..det korrigerer du når ho begynner bli tryggere på dere og det nye hjemmet sitt..og ellers så ser ho bare kjempesøt ut! :-)

    ReplyDelete
  2. Jepp, enig med Siri, hun er ikke vant til å være eneste hund og føler seg nok litt ensom og utrygg, det gir seg etter noen dager når hun veit at det blir hennes territorie :)

    ReplyDelete
  3. Tusen takk, vi prøver :) Hun er blitt mye bedre enn i morrest, men fortsatt litt små redd for ting.

    ReplyDelete