Wednesday 24 February 2010

så flink atte

Da har vi hatt besøk av May-Brit i to dager, hun har vært barnevakt både i natt og på dagen mens jeg var på skolen. Veldig greit med venner i mellom to jobber :) Turid syns det var helt greit å ha en ny person i huset, selv om hun kanskje ble litt stressa av det. Hun var iallefall små tullete på gulvet her i går.

Turid er blitt mye mye tryggere på oss, pipinga er nesten helt borte og TurboTurid er kommet fram. Hun sover masse, men har små perioder der hun løper bananas rundt. Vi prøver å ikke leke så mye med henne når hun er sånn, men lar henne holde på på egenhånd. Det funker ganske bra, og hun kommer til oss når hun er ferdig. Det er fortsatt veldig kaldt ute, så vi får ikke vært så lenge ute før hun begynner å riste. Men veldig flink til å gjøre fra seg, tror hun skjønner at hun kan få gå inn igjen når hun har tissa litt.

Buret er hun også blitt litt mer glad i. Nå går hun inn der både titt og ofte for å gjemme ting og leke. Ikke spesielt gira på å sove der enda, men det går lettere for hver gang vi prøver. Vi har gitt henne litt godbiter inni buret, og det er veldig greit.

Det går iallefall bedre og bedre, og hun er blitt mye tryggere og hun ser da ganske så fornøyd ut :)


Tusen takk for alle tips forresten! Veldig mye nyttig :)

No comments:

Post a Comment