Saturday 27 February 2010

Besøk

Da har vi snart hatt henne i en uke. Hun er definitivt blitt varm i trøya, løper rundt som en tulling flere ganger om dagen. Hun vil aller helst ligge på fanget, men det er ikke alltid like hyggelig når hun biter tak i armen din eller sleiker deg inn i øret. Det er bitingen som er værst nå, er det noen gode tips for å få tatt knekken på denne uvanen med engang? Skjønner at hun må bite i ting for å finne ut hva det er og at det klør, men hun kan ikke drive å bite oss. Vi prøver å ignorere henne når hun gjør det, flytte oss eller sette henne ned, men er dette riktig?



Torsdag måtte hun bli med meg på skolen en tur, og satt i en bag hele veien dit. Det gikk overraskende bra, enda vi kjørte t-bane og måtte gå forbi masse folk og store kjøretøy. Hun friket iallefall ikke ut, men i går skulle hun få prøve å gå selv når vi skulle ut ble hun litt redd. Vi tok heisen, og så sprang hun rett inn til noen gutter som holdt på å flytte inn i første egt. De ble redde og hun ble redde, så da ble hun litt ekstrem på kvelden. Men det er jo vanlig, hun har små perioder på kvelden der hun er lite hyggelig, bare løper rundt som en gærning. Vi gir henne timeouts om det blir for ille, setter henne i buret (for hun trives litt bedre der nå), og når hun kommer ut igjen er hun som regel rolig. Tror hjernen går litt i turbo innimellom.

I dag kom Onkel Ole og Halvor på besøk. Veldig hyggelig og Turid syns det var koslig å hilse på de, selv om de var litt skumle i starten.
 
 

No comments:

Post a Comment