Thursday 8 April 2010

TrønderPåske

Heisann,
da har vi vært på Påsketur til Trondheim, og det har gått kjempe fint. Hun fant fort roen hjemme hos mamma, men det ble jo litt spesielt siden det var en del folk og mye som skjedde.

Flyturen gikk ganske greit, det ble litt piping og romstering inni bagen, men ellers gikk det fint. Hun var faktisk mer urolig på vei ned igjen. Men det gikk over all forventning!

I Trondheim fikk hun lekt med både folk og dyr. Hun møtte sin onkel Philip, og hang etter han som en skygge. Alt han gjore var kult og gøy, og hun fulgte etter uansett hva han gjorde.

Hun fikk også vært turist i Trondheimsgater, løpt etter duer og vært på cafè...
Men heldigvis ble det tid til å sove og slappe av også... Og jeg tror hun koser seg godt med så mye oppmerksomhet...

Hun er nå 15 uker, sitter pent når vi spør, kommer ofte når vi roper og venter på "hversågod" før hun får spise. Fortsatt mye å trene på, men det kommer seg. Veldig gøy når vi ser at hun skjønner ting, det som er vanskelig er å fortsette å belønne etter at hun har greid det en stund.

Det eneste som er skjedd etter turen vår er do-gåing inne, hun er pluttselig blitt veldig dårlig på å si fra at hun vil ut og går inne mye oftere enn før. Men jeg vet ikke om dette er pga turen eller fordi snøen er borte. Kanskje hun ikke skjønner helt forskjell på asfalt og gulv? Vi får gå tilbake til basics, og begynne med masse belønning ute igjen, så går det vel seg til etterhvert.

:)

1 comment:

  1. Så ikke før nå at du hadde oppdatert med flere bilder (: Morsomt bilde av Turid i full fart etter Philip.

    ReplyDelete