Tuesday 9 March 2010

Tulipaner og annen snacks

Vi har nå hatt Turid i over to uker, og vi begynner å bli litt slitne. Hun krever utrolig mye av oss hele tiden, og det er rett og slett mye mer arbeid enn vi trodde. Men vi tar henne med på ting, hun er mye tøffere og hun gjør veldig mye rart. Spiser alt mulig, forrige uke spiste hun en tulipan som sto på stuebordet. Da ble det oppkast og drama noen timer, men det gikk bra det også. Ringte til giftsentralen, og de sa at det ville gå over og om det ikke ble bedre så skulle vi dra til dyrlegen. Det gikk over etter en times tid, men det var skummelt. Det kom bare hvitskum ut, og det så skikkelig merkelig ut. Men det gikk bra :)


Hun har også vært på sitt første familieselskap, og det gikk veldig bra, selv om det var masse folk. Hun er veldig glad i mennesker, og er ikke redd i det hele tatt for nye folk.


Det vi jobber med nå er å lære henne å være alene og slutte å bjeffe for alt mulig rart. Kom gjerne med tips! Vi lar henne være i buret når hun skal være alene, og vi har ikke vært lenge borte enda, men litt i gangen og på badet og sånn. Jeg gikk en tur på butikken i dag, men da var det mye bjeffing tror jeg. Skal prøve igjen, men sette på lydopptaker, så jeg hører om det begynner med engang eller om hun venter litt.


Hun bjeffer mye nå, på alt mulig. Vi prøver å ikke gi henne oppmerksomhet når hun gjør det, men det virker ikke som hun skjønner det helt. Det blir vel etterhvert.

Hun sover hele natten nesten, trenger ikke å gå ut midt på natten iallefall. Og hun er veldig flink til å holde seg. Bare små ulykker innimellomm når det er for lenge siden sist vi var ute. Noen tips til å lære henne å ikke spise alt mulig som dukker opp når snøen smelter? Og så sliter hun litt med å gå på do der det ikke er snø, men tenker det må gå over av seg selv etterhvert kanskje?

No comments:

Post a Comment