Thursday 18 March 2010

Dyrlege besøk

I har Turid vært på 12ukers sjekk hos dyrlegen. Hun har fått vaksine, sjekk og id chip. Hun var kjempe flink, ikke en lyd når hun fikk verken vaksina eller chip, var bare opptatt av godbitene hun fikk... :)



Men da har vi iallefall fått gjort det, da er det bare en tur til når hun er et år. Vi sitter å tenker litt på å skaffe pass til henne, så da blir det noen turer til, men ikke akkurat nå iallefall. Kanskje vi begynner prosessen til sommern, det tar ca 6 mnd å få alt på plass, så det lønner seg nok å gjøre det så fort som mulig.



I går var hun med på valpekurs for første gang. Vi øvde på å gå i bånd og kontakt. Hun er den minste hunden på kurset, og det er ganske tydelig på nivået på hundene. Hun er veldig ukonsentrert og skjønner ikke helt hva som skjer. Men det blir vel lettere etterhvert tenker jeg, vi får øve litt hjemme og huske å trene korte økter. Bare 2 min om gangen og så en liten pause der hun kan gå litt rundt å snuse eller komme å kose litt med oss. Det blir nok bra etter litt øving. Vi øvde i dag på vei til dyrlegen, både på t-banen og på stasjonen og det gikk veldig fint.

Så dette blir nok veldig bra, vi må bare huske at hun er liten og trenger pauser.

:)

1 comment:

  1. Så herlig hun er!
    Vi skal hente vår lille Tarzan imorgen, og gleder oss max! Veldig kjekt å lese om andre som er i samme situasjon som oss :)

    ReplyDelete